Konfigurere periodiske betalinger

Du kan sette opp så mange periodiske betalinger du trenger, og gi dem forskjellige navn. Du setter opp en periodisk betaling ved å trykke på Betalinger på hovednavigasjonsskjermen i appen og velge Gjentatt og planlagt. Hvis du vil justere eller kansellere en periodisk betaling, trykker du på betalingen du vil redigere, så kan du justere, deaktivere, aktivere eller slette den når du trenger det. Merk at du ikke kan låse valutakursen fra da du satte opp betalingen. Vi bruker valutakursen på betalingsdagen. Stol på oss, du unngår fortsatt elendige vekslingssatser.

Hvis du ikke har nok penger til å fullføre en betaling, sender vi deg et varsel 24 timer før, slik at du har nok tid til å fylle på kontoen og betalingen kan gjennomføres. På denne måten går du aldri glipp av en betaling.