Barnet mitt har et problem med kortet, hvordan kan det få hjelp?

Du må kontakte oss ved å bruke chatten vår i appen på vegne av barnet ditt, slik at vi kan hjelpe deg. Sørg for at du først sjekker kontoen deres i appen din, da du kan finne ut hva problemet er.

Hvis for eksempel kontaktløse betalinger ikke fungerer, er det sannsynlig at innstillingen er deaktivert for kortet deres. For å sjekke innstillingene, kan du åpne barnets profil i Revolut-appen din, trykke på kortet og åpne PIN- og sikkerhetsmenyen.