Hva er hensikten med Revolut Junior-appen?

Hensikten med Revolut Junior-appen er å gjøre det mulig for barnet ditt å lære seg å håndtere penger.

De vil i første omgang kunne se saldo og transaksjonene sine. Hvis de ikke har en telefon, eller ikke kan bruke appen, kan de spørre deg ettersom du vil ha tilgang til saldoen og transaksjonene deres fra din egen Revolut-app ved å bruke modulen for Junior-kontoer på dashbordet.

Over tid vil vi legge til nye funksjoner som muligheten til å sette penger til side for spesielle anledninger eller tilgang til enkel kontoanalyse.

Barn vil ikke kunne endre kortets sikkerhetsinnstillinger eller sende penger til andre brukere.

Vær oppmerksom på at den vanlige Revolut-appen du bruker, ikke kan brukes av barnet ditt, selv om de har en Revolut Junior-konto eller telefonnummer.