Skaffe deg enhetsforsikring

Forsikre enheten din og betal per uke eller for hele året på forhånd for å få en rabatt på 13 %.

Hvis du betaler på forhånd, blir beløpet trukket fra Revolut-saldoen din så snart du aktiverer forsikringen. Hvis du velger å betale ukentlig, blir den første betalingen trukket fra Revolut-kontoen din når du aktiverer forsikringen. Varigheten for forsikringen er alltid 12 måneder, og den kan ikke kanselleres tidlig.

Du kan finne informasjon om polisen din i Forsikring-delen under Oversikt-fanen. Du mottar også en e-postbekreftelse med informasjon om polisen din når du aktiverer forsikringen.