Hva dekker enhetsforsikringen?

Revolut tilbyr global dekning for vanlige uhell: fall, ødeleggelse, knuste skjermer, vannskader og svikt etter garantiperioden.

Vi har ikke inkludert dekning for tap eller tyveri. Dette er fordi vi mener at dekning av disse ikke gir kundene god verdi for pengene:

• Med apper som Finn iPhone, kan kunder låse enhetene sine fullstendig, noe som betyr at genuine tilfeller av tap/tyveri er sjeldne.
  • Det sendes inn en rekke uærlige krav for tap/tyveri, noe som er vanskelig å forhindre. Dette fører til at ærlige kunder må betale mer for forsikring som dekker disse tilfellene.
  • Brukeropplevelsen er komplisert og ubeleilig, og krever at du drar til en politistasjon.