Er jeg kvalifisert for google pay

Google Pay er tilgjengelig for brukere i Belgia, Kroatia, Tsjekkia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Japan, Norge, Polen, Slovakia, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia, USA og Singapore.

Android-enheten din må også støtte NFC (nærfeltskommunikasjon) og HCE (vertskortemulering) for å være kompatibel med Google Pay. For å finne ut om enheten din vil fungere med Google Pay, trenger du bare å åpne Innstillinger på enheten din og velge Trådløst og nettverk. Trykk på Mer, og hvis du ser NFC, vil enheten din kunne gjennomføre Google Pay-betalinger i butikker.