Feil vekslingssats ble brukt for pengeuttaket mitt

På ukedager (man–fre London-tid) gjelder interbank-vekslingskursen for alle transaksjoner, med unntak av thailandske baht og ukrainske hryvnja, som har et påslag på 1 % i tillegg til interbankkursen.

Hvis du veksler valutaer på ukedager (man–fre UTC), får du interbank-vekslingskursen uten påslag for alle valutaer med unntak av thailandske baht og ukrainske hryvnja, som har et påslag på 1 % med et lite gebyr på 0,5 % for alt over kr10,000 per måned.

I helgen (lør–søn London-tid) er satsene faste for å beskytte oss selv mot svingninger, dette betyr at det er et påslag på +1 % på alle valutaer (dette betyr at THB og UAH i helgen vil ha et påslag på 2 %).

Det blir også lagt til et fast påslag på 1,5 % for Premium-/Metal-brukere og 2,5 % for brukere av Standard og Plus på hver kortbetaling som henter beløpet fra en kryptovalutasaldo, uansett ukedag, for å dekke kostnadene våre for vekslingen.

Vi anbefaler også at du alltid velger å betale i lokal valuta når du er i utlandet. Dette er fordi enkelte selgere eller brukersteder belaster deg i hovedvalutaen din og deretter legger til deres egne gebyrer for valutaveksling.