Sette opp en stående ordre eller en periodisk betaling

Du kan sette opp så mange planlagte eller periodiske betalinger som du trenger og gi hver av dem et annet navn. For å sette opp en betaling, trykk på «Betalinger» på hovedskjermen for navigering i appen og velg Planlagt. For å justere eller kansellere en periodisk betaling, trykk på betalingen du ønsker å endre, så vil du kunne justere, deaktivere, aktivere eller slette den når du måtte trenge det.

Du kan ikke låse inn valutakursen fra tidspunktet du setter opp betalingen, og vi bruker hva enn valutakursen er på betalingsdagen.

Hvis du ikke har nok penger til å fullføre en betaling, sender vi deg et varsel 24 timer før, slik at du har nok tid til å fylle på kontoen slik at betalingen kan gjennomføres. På denne måten går du aldri glipp av en betaling!