Mottakeren min har ikke fått pengene jeg sendte

Selv om det er sjelden, kan det være eksepsjonelle tilfeller der overføringen bruker litt lenger tid enn normalt på å nå mottakeren:

• Noen banker og betalingsordninger behandler ikke overføringer i helger og på offentlige fridager
  • Noen banker kan bruke lenger tid på å behandle overføringer
  • De fleste banker kan ikke behandle overføringer med feil mottakerdetaljer, som skrivefeil i kontonummer eller IBAN-nummer
  • Alle banker og leverandører av betalingstjenester er pålagt å kontrollere betalingene dine for å overholde lovbestemte krav, noe som kan forårsake forsinkelser

Hvis du vil sjekke statusen til en overføring du foretok fra Revolut-kontoen din, er den beste måten å sjekke med mottakeren om de har mottatt den. Be dem om bekreftelse på at:

• Overføringen din stemmer med kontodetaljene deres
  • Overføringsvalutaen din stemmer med kontovalutaen til mottakeren
  • Midlene ikke har blitt returnert til deg

Det er også mulig at mottakerbanken mottok overføringen, men har problemer med å videreformidle den til mottakerens konto. Du kan hjelpe med å påskynde prosessen ved å gi mottakeren din overføringsbekreftelsen knyttet til overføringen din i Revolut-appen, som inneholder nyttig informasjon for mottakerbanken for å spore overføringen.

• 1. Gå til Revolut-kontosiden
  • 2. Finn den aktuelle overføringen
  • 3. Klikk på «Bekreftelse» for å få PDF-dokumentet
  • 4. Send PDF-en til mottakerbanken din

Hvis mottakerbanken returnerer overføringen til oss, sørger vi for å returnere beløpet til kontoen din.

Du kan også sende en forespørsel om å spore eller huske overføringen din til oss, og vi vil hjelpe deg så godt vi kan. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere at vi vil kunne huske eller spore overføringen din.