Hvorfor ble jeg belastet et gebyr for overføringen min?

Velg landet der din brukeravtale for Revolut ble signert før du bruker våre Vanlige spørsmål. Vilkårene kan variere avhengig av regionen din.

Det er ingen gebyrer for overføring av penger til andre Revolut-brukere eller ikke-Revolut-kontoer i SEPA-regionen. For betalinger utenfor SEPA-området kan kunder sende gebyrfrie betalinger opptil en foreskrevet kvote:

• Standard- og Plus-kunder har ikke en gebyrfri internasjonal betalingskvote
  • Premium-kunder får én gebyrfri internasjonal betaling per måned
  • Metal-kunder får tre gebyrfrie internasjonale betalinger per måned

Utenfor disse kvotene blir du belastet et variabelt internasjonalt betalingsgebyr med et minimumsgebyr på kr4 og et maksimumsgebyr på kr60.

Hvordan beregnes gebyret mitt?

Mottakerbanken kan kreve et gebyr for å motta overføringen. Når pengene dine er underveis, kan de behandles av en formidlende bank som også kan trekke fra et håndteringsgebyr. Derfor kan det mottatte beløpet være mindre enn beløpet du sendte.