Hvordan laster jeg ned overføringsbekreftelsen min?

Hver gang du sender en bankoverføring, kan du laste ned en overføringsbekreftelse som bevis på betalingskvittering. Hvis overføringen din ikke er mottatt ennå, kan du dele den relevante transaksjonsbekreftelsen til mottakeren din som skal gis til banken deres – som ofte kan fremskynde prosessen med å spore overføringen.

Den inkluderer:

• Navnet ditt og kontoinformasjon
  • Mottakers navn og kontoinformasjon
  • Dato for overføringen
  • Overføringsbeløp

Slik får du en kopi av overføringsbekreftelsen:

• Gå til Hjem-fanen
  • Finn og velg den aktuelle bankoverføringen i transaksjonshistorikken din
  • Klikk på Bekreftelse/Last ned-knappen
  • Denne åpner et PDF-dokument som du kan lagre på enheten din