Hvordan laster jeg ned overføringsbekreftelsen min?

Hver gang du sender inn en bankoverførsel, kan du laste ned en overføringsbekreftelse som et betalingsbevis. Hvis overføringen din ikke har ankommet ennå, kan du dele den aktuelle transaksjonsbekreftelsen med mottakeren som kan gi den videre til banken — noe som ofte kan påskynde prosessen med å spore overføringen.

Den inkluderer:

• Ditt navn og kontoinformasjon
  • Mottakers navn og kontoinformasjon
  • Dato for overføringen
  • Overføringsbeløp

Slik får du en kopi av overføringsbekreftelsen:

• Gå til Hjem-fanen
  • Finn og velg den aktuelle bankoverførselen i transaksjonshistorikken din
  • Klikk på «Bekreftelse/Last ned»-knappen
  • Denne åpner et PDF-dokument som du kan lagre på enheten din