Hva om jeg ikke kjenner mottakerens kontoopplysninger?

Hvis du ikke kjenner mottakerens bankkontoopplysninger, kan du sende en betalingskobling via Revolut-appen, slik at mottakeren kan angi sine egne bankopplysninger.

Gå til Betalinger-fanen og i appen klikk + Overføringer, velg kontakten du vil overføre penger til, og legg til beløpet du vil sende. Du kan velge en av de 31 valutaene vi støtter for overføringer.

Når du trykker på Send og bekrefter overføringen ved å angi passkoden din, vil appen generere en betalingskobling som du kan kopiere og sende til kontakten din via e-post, WhatsApp osv. Du kan også velge å sende dem betalingskoblingen på SMS automatisk. Mottakeren har deretter 24 timer på seg til å hente pengene ved å klikke på koblingen og angi kontoopplysningene sine.

Pengene tilbakeføres til Revolut-kontoen din hvis de ikke hentes innen 24 timer. Du kan kansellere overføringen hvis mottakeren ikke har godtatt den, ved å klikke på transaksjonen i Revolut-lommeboken din og velge Kanseller. Du vil også se et alternativ for å dele koblingen igjen.

Du kan også opprette en betalingskobling for noen som ikke er i kontaktlisten din. Gå til Betalinger-fanen, klikk på … (ved siden av + Overføringer) og velg Send via kobling.