Kan jeg skjule brukernavnet mitt?

Du kan justere synligheten av brukernavnet ditt ved å trykke på Rediger-knappen på Revolut-profilen din i Betalinger-delen i appen. Hvis du velger å deaktivere Synlig med brukernavn, vil ikke andre Revolut-brukere kunne finne deg i søkeresultatene, men de vil fortsatt finne deg ved å trykke på brukernavnkoblingen din.

Hvis du overhodet ikke vil bli identifisert som en Revolut-bruker (verken med mobilnummer eller brukernavn), kan du deaktivere Betalinger med venner fra Avanserte personverninnstillinger.