Kan jeg skjule brukernavnet mitt?

Hvis du ikke ønsker at brukernavnet ditt dukker opp i søk etter andre brukere, kan du velge bort «Oppdagbart brukernavn» i Personverninnstillinger.

For å gjøre dette, gå til Betalinger, trykk på brukernavnet ditt og velg «skjold»-ikonet øverst til høyre. Dette åpner personverninnstillingene.

Hvis du velger å slå av «Oppdagbart brukernavn», vil andre Revolut-brukere ikke kunne finne deg i søket, men de vil fortsatt kunne finne deg hvis de trykker på lenken til brukernavnet ditt.

Hvis du ikke ønsker å bli identifisert som en Revolut-bruker (verken med mobilnummer eller brukernavn), kan du deaktivere «Betalinger med venner» fra Avanserte personverninnstillinger.