Betaling til personer nær meg

Du kan også betale en Revolut-bruker som er fysisk i nærheten. Dere må begge åpne appen, gå til «Betalinger»-fanen og klikke på «Personer i nærheten»-ikonet til høyre for «Søk»-feltet. Når dere begge er på dette skjermbildet (og har aktivert funksjonen), kan du se vedkommende som en mulig betalingsmottaker. Vedkommende kan også be om penger fra deg på denne måten.

Telefonnummeret ditt og det fullstendige navnet ditt er ikke synlig for folk i nærheten. Når du lukker skjermen Folk nær meg, tar det bare et øyeblikk før informasjonen din skjules.