Hvordan kan jeg motta en kontantgave?

Gaver kan sendes til en Revolut-bruker eller til en person som ikke har en Revolut-konto. Personer som ikke er Revolut-brukere, kan imidlertid kun kreve gavene hvis de åpner en Revolut-konto. Når noen sender deg en gave, blir du varslet i begge tilfeller.

Gaver kan foreløpig ikke sendes til en junior-konto.

Hvis du allerede har en Revolut-konto, blir du varslet med en push- og innboksmelding. Trykk på varselet for å se det personlige gavepapiret.Du kan også se gaven ved å gå til Gaver under markedsplassfanen eller transaksjonslisten under «Kontoer».

For gavekort vil du se detaljene og hvordan du løser dem inn. Du vil alltid få en sjanse til å si takk for gaven.

Hvis du ennå ikke har en Revolut-konto, blir du varslet enten via SMS eller e-post, avhengig av hvilken informasjon avsenderen har lagt inn. Varselet vil ha trinn som vil hjelpe deg med å laste ned appen. Når den er lastet ned, kan du få tilgang til den uåpnede gaven fra Gaver under Markedsplass-fanen.

Hva skjer hvis mottakeren ikke åpner en Revolut-konto for å kreve kontantgaven?

Hvis mottakeren ikke åpner en Revolut-konto, kan avsenderen kansellere kontantgaven, så vil midlene krediteres tilbake til saldoen automatisk. For å kansellere kontantgaven, velg den i transaksjonslisten og trykk på knappen «Kanseller».

Hvis en kontantgave ikke ble kansellert og ikke ble gjort krav på av mottakeren, vil den utløpe om seks måneder. Deretter blir midlene returnert til avsenderens saldo.