Det kontaktløse kortet mitt fungerer ikke

Hvis den kontaktløse betalingen din ble avvist, må du forsikre deg om at:

• kortet allerede har vært brukt med chip og PIN-kode før du prøvde å utføre en kontaktløs betaling
    Hvis du aldri har betalt med kortet i en fysisk butikk, eller hvis du nettopp har mottatt det nye Revolut-kortet ditt, må du først foreta en betaling med chip og PIN-kode for å aktivere funksjonen for kontaktløs betaling.
  • Kontaktløs betaling er aktivert i sikkerhetsinnstillingene for kortet
    Du kan sjekke om kontaktløs betaling er aktivert for et spesifikt kort ved å velge alternativet «PIN-kode og sikkerhet»
  • Grensen for kontaktløs betaling med kortet ikke må tilbakestilles
    Hvis du betaler innenfor EØS og ikke har brukt chip og PIN-kode på en stund, er det mulig at du ikke har overskredet grensene for kontaktløs betaling.
    Du kan tilbakestilles den enten ved å gå til PIN-kode og sikkerhet -> Tilbakestill grensen for kontaktløs betaling, eller foreta en chip og PIN-kodetransaksjon. Etter det kan du fortsette å bruke kontaktløs til den neste tilbakestillingen er nødvendig.
  • Kontaktløs betaling fungerer på andre terminaler
    Dobbeltsjekk at terminalen du bruker støtter kontaktløse betalinger. Betalinger kan også bli avvist på grunn av tilkoblingsproblemer.

Hvis det fysiske kortet ditt har blitt skadet eller utslitt, kan du bestille et erstatningskort. Den anslåtte leveringsdatoen blir oppgitt så snart du har bestilt et nytt kort.