Hvordan oppretter jeg et virtuelt engangskort?

På Android: Gå til «Kort»-fanen, hvor du finner et ikon med teksten «Virtuelt engangskort – for sikkert engangsbruk». Klikk på ikonet, og bruk kortet på samme måte som et ordinært kort. Vi oppretter kortet fortløpende for deg.

På iOS: Gå til «Kort»-fanen, klikk på «+»-ikonet, og velg «Virtuelt debetkort». Deretter velger du «Virtuelt engangskort» som korttype.

Virtuelle engangskort kan opprettes i løpet av få sekunder, og de er egnet for engangstransaksjoner på nettet. Kortopplysningene dine blir regenerert automatisk etter hver transaksjon med et virtuelt engangskort, slik at du får et ekstra lag med sikkerhet for nettbaserte transaksjoner og er bedre beskyttet mot kortsvindel på nettet.