Kan jeg ha flere reservekort?

Du kan ha opptil tre aktive fysiske kort og fem aktive virtuelle kort knyttet til Revolut-kontoen din. Et virtuelt éngangskort teller ikke mot kvoten din uansett hvor mange ganger du bruker dem.

Ytterligere kort innebærer et reservekortgebyr på £ 4,99 eller tilsvarende (fraktgebyr kan påløpe). Alternativt kan du oppgradere til Revolut Premium eller Revolut Metal og få opptil to reservekort med kostnadsfri ekspresslevering!Du kan også velge å oppgradere til Revolut Plus i stedet og få opptil 2 ekstra kort med kostnadsfri standardlevering.

Du kan bruke flere kort samtidig, eller sperre eventuelle reservekort i appen etter behov. Bare trykk på Opphev sperring når du trenger det. Du kan også navngi reservekort i appen slik at du husker hva kortene skal brukes til, men dette navnet vil ikke stå på det fysiske kortet.

Vær også oppmerksom på at reservekortet kun skal brukes av kontoinnehaveren. Hvis du vil ha et kort til noen andre, kan de enkelt opprette en egen Revolut-konto hvis de er 18 år eller eldre.