Hvordan kobler jeg til et eksisterende Revolut-kort?

Hvis du har mottatt et ikke-tilpasset fysisk kort fra et medlem av teamet vårt, går du til Kort-fanen i appen, klikker på +-ikonet og velger deretter alternativet Har du allerede et kort? Koble det til her.. Angi det 16-sifrede nummeret på forsiden av det nye kortet, eller skann kortopplysningene ved å trykke på Kamera-ikonet.

Et kort som tidligere har blitt rapportert mistet eller stjålet, kan kobles på nytt på denne måten.