Hvordan legger jeg til nye regninger til en gruppe?

Du kan legge til en transaksjon i gruppen fra modulen Grupperegninger i delen Betalinger i appen eller ved å trykke på Del regning-knappen i transaksjonsvisningen din. Dette fungerer på samme måte som funksjonen Del regning, men i stedet for å sende en pengeforespørsel til de andre gruppemedlemmene, legger vi forespørselen på gruppesiden.

Velg transaksjonen(e) du ønsker å dele med gruppen, og juster om nødvendig beløpene hvert gruppemedlem skylder. I stedet for å sende en pengeforespørsel til de andre gruppemedlemmene, legger vi forespørselen på gruppesiden.

Hvis du vil legge til en transaksjon du gjorde utenfor Revolut, trykker på du +-knappen og legger til detaljene for transaksjonen din. Du kan også endre hvem som betalte denne tilpassede regningen, og justere beløpet hvert gruppemedlem skylder.

Ikke bekymre deg hvis du har lagt til en transaksjon ved en feiltakelse. På gruppesiden kan du sveipe på transaksjonen for å fjerne den eller trykke på den og velge Fjern fra gruppe.