Opprette autogiro

Avtalegiroer skal opprettes direkte med selskapet som skal motta betalingen (for eksempel et treningsstudio eller et strømselskap). Slik vil du gi dem tillatelse til å trekke penger fra kontoen din. Du trenger ikke å melde fra til Revolut når du oppretter en AvtaleGiro.

Vær oppmerksom på at AvtaleGiro for tiden kun støttes i euro og pund sterling.

Alt du trenger å gjøre er å gi selskapet EUR eller GBP -kontodetaljene dine, som du finner i Revolut-appen.

Hvis du må oppgi en adresse for AvtaleGiro i GBP, bruker du denne: Revolut Address: 7 Westferry Circus, Canary Wharf, London E14 4HD.