Hvorfor er kortbetalingen min avvist?

Noen av de vanligste grunnene til at Revolut-kort avvises, er: feil kortopplysninger (PIN-kode, utløpsdato eller CVC), for mange PIN-/CVV-kodeforsøk, at visse betalingsmåter (sveiping eller kontaktløst) er slått av i sikkerhetsinnstillingene, problemer med 3DS-verifisering for nettbetalinger, samt transaksjoner som ble avvist av det automatiske sikkerhetssystemet vårt.

For å endre sikkerhetsinnstillingene for kortet eller fjerne blokkeringen på grunn av for mange PIN-/CVV-kodeforsøk, velg PIN-kode som & sikkerhetsvalg i Kort-delen i appen eller på nettstedet vårt.

Når blokkeringen av CVV-koden er fjernet, kan virtuelle kort brukes umiddelbart, mens fysiske kort må aktiveres ved å foreta en betaling med chip og PIN-kode etter at PIN- eller CVV-koden har blitt tilbakestilt.

Du kan sjekke de fullstendige kortopplysningene dine ved å velge Vis kortopplysninger, som vises når du trykker på kortet.

Forsikre deg om at kortet ikke ved et uhell har blitt sperret eller rapportert som mistet eller stjålet. Hvis du finner kortet, kan du knytte det til Revolut-kontoen din igjen i appen.

Hvis transaksjonen ble avvist, men betalingen vises som fullført, ber vi om at du fyller ut vårt nettbaserte tilbakeføringsskjema. Hvis transaksjonen fremdeles er ventende, skal midlene automatisk bli kreditert tilbake til kontoen din. Vent syv dager fra betalingstidspunktet før du sender inn skjemaet.

Teamet vårt vil ta kontakt med deg i løpet av noen virkedager for å gi deg en oppdatering og informasjon om forventet tid før problemet skal være løst.

Hvis en betaling ble avvist, men den ikke er synlig i transaksjonslisten din, se denne artikkelen.