Betaling avvist av sikkerhetssystemet

Vi har et opprettet et automatisert sikkerhetssystem som skal forhindre svindlerske korttransaksjoner ved å automatisk avvise transaksjonen og samtidig blokkere kortet.

Det er ingenting å være bekymret for, kontoens funksjonalitet påvirkes ikke, det er bare kortet som blir sperret slik at du må godkjenne betalingen først.

Hvis du ser at betalingen din ble avvist av sikkerhetsmessige årsaker og kortet er blokkert, bare finn denne betalingen i transaksjonslisten din – du får se et alternativ for å bekrefte det her. Hvis du gjenkjenner betalingen ved å trykke på knappen, vil blokkeringen av kortet oppheves automatisk og systemet ditt vil ikke avvise fremtidige transaksjoner til denne selgeren.

Hvis du derimot velger et annet alternativ der du ikke gjenkjenner betalingen, vil kortet ditt bli kansellert. Alle fremtidige betalinger til denne selgeren skal også bli blokkert.

Hvis kortet ble kansellert ved en feil, enten fordi du trykket feil, eller fordi du gjenkjente betalingen etterpå, fyller du ut skjemaet under, slik at agentene våre kan aktivere kortet igjen.