Konfigurere Google Pay

Sørg for at Google Pay-appen er installert på enheten din.

Du kan velge Revolut-kortet du ønsker å konfigurere i Google Pay, rett fra Revolut-appen. Gå til «Kort»-fanen i appen for å velge kortet ditt. Finn kortet du vil legge til, og klikk på «Legg til i G Pay»-knappen.

Du kan også oppgi Revolut-kortinformasjonen din i Google Pay-appen. I dette tilfellet kan det bli gjort en midlertidig reservasjon på kortet, og det kan ta inntil 15 dager før denne refunderes.