Er jeg kvalifisert for Google Pay?

Google Pay er tilgjengelig for brukere fra Belgia, Bulgaria, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Hellas, Japan, Kroatia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Singapore, Slovakia, Spania, Storbritannia, Sverige, Sveits, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, USA og Østerrike.

Android-enheten din må også støtte NFC (nærfeltskommunikasjon) og HCE (vertskortemulering) for å være kompatibel med Google Pay. For å finne ut om enheten din vil fungere med Google Pay, trenger du bare å åpne Innstillinger på enheten din og velge Trådløst og nettverk. Trykk på Mer, og hvis du ser NFC, vil enheten din kunne gjennomføre Google Pay-betalinger i butikker.