Har ikke mottakeren fått pengene?

Selv om det er sjelden, kan det være eksepsjonelle tilfeller der overføringen bruker litt lengre tid enn normalt på å nå mottakeren:

• Noen banker og betalingsordninger behandler ikke overføringer i helger og på helligdager
  • Noen banker kan bruke lengre tid på å behandle overføringer
  • De fleste banker kan ikke behandle overføringer med feil mottakerdetaljer, som skrivefeil i kontonummer eller IBAN.
  • Alle banker og leverandører av betalingstjenester er pålagt å kontrollere betalingene dine for å overholde forskriftene, noe som kan forårsake forsinkelser

Hvis du vil sjekke statusen for en overføring du foretok fra en Revolut-konto, er den beste måten å sjekke med mottakeren om de har mottatt den. Sjekk med dem at:

• Overføringen din samsvarer med kontoinformasjonen deres
  • Overføringsvalutaen din samsvarer med mottakerens kontovaluta
  • Midlene ikke har blitt returnert til deg

Det er også mulig at mottakerbanken mottok overføringen, men har problemer med å videreformidle den til mottakerens konto. Du kan hjelpe med å påskynde prosessen ved å gi mottakeren din overføringsbekreftelsen knyttet til overføringen din i Revolut-appen, som inneholder nyttig informasjon for mottakerbanken for å spore overføringen.

• 1. Gå til Revolut-kontosiden
  • 2. Finn den aktuelle overføringen
  • 3. Klikk på “Bekreftelse” for å få PDF-dokumentet
  • 4. Send PDF-en til mottakerbanken

Hvis overføringen returneres til oss fra mottakerbanken, sørger vi for å returnere beløpet til kontoen din.