Dele regningen

Du kan dele regningen med kontaktene dine med bare noen få trykk. Bare velg en betaling, trykk på Del regning-knappen og velg telefonkontaktene du ønsker å dele kostnaden med. Du kan redigere de individuelle beløpene som skyldes, eller bare trykke på Forespør for å dele regningen likt. Kontaktene dine mottar et varsel med en forespørsel om pengesummen som skyldes. De kan godta forespørselen med ett enkelt trykk. Når den er godtatt, kommer pengene inn på kontoen din umiddelbart. Det er gebyrfritt å dele regningen, det kan gjøres umiddelbart, og regningen kan betales i alle våre støttede valutaer: AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, ISK, JPY, MAD, MXN, NOK, NZD, PLN, QAR, RON, RSD, RUB, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR