Kan jeg bruke Apple Pay eller Google Pay for å legge til penger?

Trykk på Sett inn penger og velg deretter Apple Pay eller Google Pay. Hvis du ikke har Apple Pay eller Google Pay konfigurert på enheten din allerede, blir du bedt om å konfigurere det.

Hvis du har en Apple Watch, kan du også sette inn penger på kontoen din mens du er på farten. Åpne Revolut-appen, rull ned til bunnen av saldoskjermen og trykk på «( )»-knappen. Velg beløp, og dobbelttrykk deretter raskt på sideknappen for å bekrefte innskuddet.

Vær oppmerksom på at American Express ikke støttes for innskudd via Apple Pay eller Google Pay.

Du kan kun sette inn penger via Apple Pay med kort utstedt i følgende land: Belgia, Bulgaria, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Gibraltar, Guernsey, Hellas, Irland, Island, Italia, Jersey, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Man, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Storbritannia, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn og Østerrike. Flere land kommer snart.