Kan jeg bruke Apple Pay eller Google Pay for å legge til penger?

Trykk på Sett inn penger og velg deretter Apple Pay eller Google Pay. Hvis du ikke allerede har konfigurert Apple Pay eller Google Pay på enheten din, blir du bedt om å konfigurere dette.

Hvis du har en Apple Watch, kan du også sette inn penger på kontoen din mens du er på farten. Åpne Revolut-appen, bla til bunnen av saldoskjermbildet og trykk på knappen «( )». Velg beløp og dobbeltklikk deretter på sideknappen raskt for å bekrefte innskuddet.

Merk at American Express ikke støttes for å sette inn penger via Apple Pay eller Google Pay.

Du kan kun sette inn penger via Apple Pay med kort utstedt i følgende land: Australia, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Gibraltar, Hellas, Guernsey, Ungarn, Island, Irland, Isle of Man, Italia, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Storbritannia, Nord-Irland og USA. Flere land kommer snart.