Hvordan setter jeg inn penger på Revolut-kontoen min med et annet kort?

Åpne Revolut-appen og trykk på Sett inn penger. Legg til de korrekte kortopplysningene, inkludert 16-sifret kortnummer, utløpsdato, CVC-kode og postnummer for fakturering. Velg valuta og angi beløpet du vil fylle på. Hvis innskuddet lyktes, vises det umiddelbart i Revolut-kontoen din.

Hvis postnummeret er feil, mislykkes sikkerhetskontrollen for innskuddet, og det kan ta opptil fem virkedager før pengene returneres til den tilgjengelige saldoen i bankkontoen din.

Vi råder deg til å bruke ditt eget kort til å sette inn penger på saldoen din. Hvis noen andre ønsker å sette inn penger på Revolut-kontoen din, kan de sende penger til kontoen umiddelbart via Revolut-appen sin.