Hvordan setter jeg inn penger på Revolut-kontoen min med et annet kort?

Åpne Revolut-appen, trykk på «Legg til penger», og trykk deretter på «Endre».

Legg til riktige kortopplysninger, inkludert:

1. Kortnummer på 16 sifre
  2. Utløpsdato
  3. CVC-kode
  4. Faktureringsadressens postnummer (hvis nødvendig)

Velg valutaen, angi beløpet du vil legge til. Hvis dette lykkes, vises innskuddet i din Revolut-konto.

Vi anbefaler at du bruker ditt eget kort for å legge til penger. Hvis noen andre ønsker å legge til penger i Revolut-kontoen din, kan de sende penger til kontoen din umiddelbart via Revolut-appen, eller de kan sende penger via bankoverføring.