Hvordan fungerer automatiske innskudd?

Vi anbefaler deg å aktivere automatiske innskudd hvis du er ute og reiser.

Gå til Sett inn penger i appen, velg kortet ditt, og velg Konfigurer automatisk innskudd. Deretter må du velge vilkårene for å sette inn penger automatisk, noe som aktiverer automatisk innskudd av et spesifisert beløp på kontoen din.

Det er en daglig grense for automatisk innskudd for hver valuta, men du kan når som helst sette inn mer penger manuelt i appen. Nye Revolut-brukere kan ikke aktivere automatiske innskudd med en gang. Vi utfører regelmessige kontroller av risikoprofilen din, og gir deg beskjed med en varsling i appen når du kan bruke denne funksjonen.