Hvordan fungerer automatiske innskudd?

Følg trinnene nedenfor i Revolut-appen din for å sette opp autoinnskudd:

• Trykk på Legg til penger
  • Trykk på 'Endre'
  • Velg kortet ditt og klikk på ikonet '¡'
  • Velg «Sett opp automatisk påfylling»

Du vil nå kunne velge betingelsene for å legge til penger automatisk, noe som vil utløse at et spesifisert beløp blir lagt til på kontoen din. Du må sette opp minimumsbeløpet som saldoen din må nå for å utløse den automatiske påfyllingen og velge beløpet som skal legges til. Hvis saldoen din faller under den etablerte terskelen, utløses en automatisk påfylling.

Det er en daglig automatisk innskuddsgrense for hver valuta, men du kan alltid legge til mer penger manuelt i appen.

Nye Revolut-brukere vil ikke kunne aktivere automatiske innskudd med en gang. Vi vil gjennomføre regelmessige kontroller av risikoprofilen din og gi deg beskjed med en melding i appen når du kan bruke denne funksjonen.