Kan jeg få lønnen min utbetalt på Revolut-kontoen min?

Du kan motta overføringer fra arbeidsgiver, familie og venner direkte til Revolut-kontoen i AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, JPY, MXN, NOK, NZD, PLN, QAR, RON, RUB, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR.

Du finner overføringsdetaljene dine ved å gå til Hjem-fanen og velge australske dollar-kontoen din. Velg … for å se mer, og klikk på Detaljer.

Venner og familie kan også åpne sine egne Revolut-kontoer og overføre penger til deg umiddelbart uten gebyrer via Revolut-appen.