Hvorfor ble overføringen til kontoen min tilbakeført?

Det kan være flere årsaker til at dette kan skje.

Enkelte av brukerne våre mottok nye IBAN-er som starter med 'LT' i stedet for 'GB' i slutten av fjoråret på grunn av Brexit. Vi gjorde det mulig å bruke både 'LT' og 'GB' IBAN-er for å motta overføringer, men dette var midlertidig. Innkommende overføringer til gammel kontoinformasjon med 'GB' vil mislykkes, og avsendere vil motta midlene tilbake innen fem virkedager. Hvis dette skjedde med overføringen din, må du informere motparten din om at kontoinformasjonen din er endret.

En annen mulig årsak er at, grunnet overholdelsesgrunner, kan vi ikke godta innskudd ved overføring fra visse kilder. Dette inkluderer visse kryptovalutavekslinger, visse land, banker og enheter. Vi støtter heller ikke følgende ruter for innskudd ved overføring:

• USD-overføringer fra Barbados, Mauritius og Sint Maarten
  • EUR-overføringer fra Mauritius og Sint Maarten

Hvis innskuddet ikke lyktes, blir midlene tilbakeført og returnert til avsenderens konto i løpet av de neste fem virkedagene.

Hvis innskuddet ikke lyktes, blir midlene tilbakeført og returnert til avsenderens konto i løpet av de neste fem virkedagene.

Hvis du prøvde å sette inn penger med kort og midlene ble tilbakeført, kan det være fordi du ikke fullførte 3D Secure-autentiseringen, eller på grunn av et tilkoblingsproblem – prøv på nytt senere.