Hvordan overfører jeg penger til Revolut-kontoen min fra en annen bankkonto?

Du finner lokale og internasjonale overføringsdetaljer ved å trykke på Sett inn penger i Hjem-fanen i appen. Deretter velg valutaen du ønsker å sette inn på Revolut-kontoen din. Du må velge riktig valuta i appen, ettersom overføringen kanskje ikke ankommer hvis den er i en annen valuta enn valutaen til mottakerens Revolut-konto. Du bør også sette inn samme valuta som bankkontoen din bruker for å unngå at banker belaster deg med dårlige valutakurser. Hvis du for eksempel har en amerikansk bankkonto, må du sørge for at du foretar en overføring i USD til den USD-baserte Revolut-kontoen din.

• Sette inn GBP: Bruk dine unike lokale kontoopplysninger hvis du overfører fra en britisk bankkonto, ellers må du bruke det unike IBAN-nummeret ditt som du finner under SWIFT-fanen.
  • Sette inn EUR: Du kan bruke det unike IBAN-nummeret ditt, sammen med BIC REVOGB21, til både SEPA- og SWIFT-betalinger. Hvis du setter inn penger fra en europeisk bankkonto, er det mest sannsynlig en SEPA-betaling. Hvis ikke må det være en SWIFT-betaling, ellers kommer ikke betalingen frem til Revolut.
  • Sette inn andre valutaer: Hvis de unike lokale kontoopplysningene dine er tilgjengelige, bruker du disse hvis du overfører fra en lokal konto. Hvis de ikke er tilgjengelige, eller hvis du overfører fra en konto som ikke er lokal, bruker du det unike IBAN-nummeret ditt som du finner i SWIFT-fanen.
Vær oppmerksom på at vi for tiden ikke støtter følgende overføringsruter for innskudd:

• USD-overføringer fra Barbados, Curaçao, Gibraltar, Jersey, Malta, Mauritius og Sint Maarten
  • EUR-overføringer fra Mauritius og Sint Maarten
  • CHF- og NOK-overføringer fra Malta

Finn ut mer om SWIFT- og SEPA-overføringer her.