Telefonen min har blitt mistet eller stjålet

Revolut-kortet ditt vil fortsatt fungere uten smarttelefonen din. Du kan fortsatt betale med kort, ta ut kontanter og til og med bruke bankoverførsel til å fylle på kontoen .

Vi anbefaler imidlertid at du laster ned Revolut-appen på den nye smarttelefonen din, angir telefonnummeret og velger «Jeg har ikke mottatt en kode ennå» for å snakke med en kundeserviceagent. Vi gir deg deretter en verifiseringskode, slik at du kan logge deg på kontoen din på den nye enheten din.

Ikke opprett en duplisert konto i dette tilfellet.