Hvordan kan vi hjelpe deg?

Jeg vil avslutte Revolut-kontoen min

Vi anbefaler ikke at du avslutter Revolut-kontoen din, ettersom det kan ta en stund å sette opp en ny konto med samme mobilnummer. Revolut belaster deg ikke for å holde åpen en standardkonto som ikke er i bruk.

Hvis du likevel ønsker å avslutte kontoen, bør du oppgradere appen til nyeste versjon, gå til Innstillinger-delen i appen, trykke på Avslutt kontoen og følge instruksjonene.

Husk at vi er forpliktet til å oppbevare dataene dine i 6 år for å overholde lovbestemte krav, blant annet loven om forebygging av hvitvasking.

Relaterte artikler