Jeg tror jeg har en duplikatkonto

Hvorfor kan jeg ikke ha to personlige Revolut-kontoer?

Du kan kun ha én personlig Revolut-konto, som nevnt i del 4 i vilkårene våre.

Jeg er en Revolut for Business-bruker. Kan jeg ha én personlig og én forretningskonto hos Revolut?

Ja, du har lov til å ha både en forretningskonto og en personlig konto hos Revolut.

Hvordan opprettet jeg en duplikatkonto?

Den vanligste årsaken til at duplikatkontoer opprettes, er at du har fått nytt telefonnummer. Dette kan skyldes flytting til et annet land, at du har mistet telefonen din, eller at du har byttet operatør. Når du får et nytt telefonnummer, må du endre telefonnummeret som er registrert på kontoen din. Dette gjør du ved å gå til «Har du ikke tilgang til nummeret mer?» på skjermbildet for pålogging. Der følger du instruksjonene på skjermen for å endre telefonnummeret ditt til det nye.

Finn ut mer i denne #RevTip-videoen.

Jeg har flyttet til et annet land og fått nytt telefonnummer. Hva gjør jeg med Revolut-kontoen min?

Gå til «Har du ikke tilgang til nummeret mer?» på skjermbildet for pålogging. Der følger du instruksjonene på skjermen for å endre telefonnummeret ditt til det nye.

Finn ut mer i denne #RevTip-videoen.

Hva kan jeg gjøre hvis duplikatkontoen min er merket for avslutning?

Hvis du har tilgang til kontoen som antas å være duplisert, oppgraderer du appen til nyeste versjon. Gå til Innstillinger-delen i appen, trykk på «Avslutt kontoen», og følg instruksjonene.

Husk at vi er forpliktet til å oppbevare dataene dine i 6 år for å overholde lovbestemte krav, blant annet loven om forebygging av hvitvasking.

Hvordan vet dere hvilken konto som skal avsluttes?

Kontoavslutningen baseres på den samlede aktiviteten på kontoen.

Kan jeg bestemme hvilken konto jeg vil beholde?

Hvis kontoene dine er hyppig brukt, kan du kontakte kundestøtte via chatten i appen for å velge hvilken konto du vil beholde.

Hva om jeg er sikker på at jeg aldri har opprettet mer enn én personlig konto hos Revolut?

Logg på kontoen din og chat med kundestøtte så vi kan løse dette problemet.