Jeg kan ikke verifisere identiteten min

Hvis du venter på verifiseringsresultatet, bør du merke deg at det kan ta mellom ti minutter og ett døgn eller mer før du hører fra oss. Hvis verifiseringen mislyktes, kan du prøve på nytt og dobbeltsjekke at bildene er klare og at alle dokumentbildene er lesbare, uten uskarphet eller gjenskinn.

Sørg for at du:

• Er over 18 år
  • Er bosatt i EØS, Australia, Canada, Singapore, Sveits eller USA
  • Bruker et dokument som ikke er utløpt, skadet eller uleselig
  • Tar bilder som er klare, med dokumentdetaljer som er lesbare

Kontoen kan ikke verifiseres med skjermbilder/kopier/skanninger av det virkelige dokumentet.

På grunn av Brexit, må vi kanskje be deg om å verifisere ID-en på nytt før vi kan overføre kontoen din til vår europeiske enhet.

Hvis du har problemer med den nye ID-verifiseringen, er det et par ting du kan kontrollere:

• Sørg for at du har den nyeste versjonen av appen
  • For å starte prosedyren, kan du enten trykke på varselet du mottar i appen, følge instruksjonene fra e-posten vi sendte til deg, eller laste opp dokumentene ved å følge denne koblingen
  • Bruk en annen enhet hvis kameraet ditt ikke fungerer og du ikke kan ta bilder. Dokumentene må sendes inn fra appen.

Husk at du må sende inn dokumenter som støtter din rett til å forbli i landet, registrert med profilen din. Vår europeiske enhet kan ikke juridisk godta et førerkort som en gyldig form for ID.

Vi forstår situasjonen mange av våre kunder står overfor akkurat nå på grunn av pandemien – så det er bare å chatte med oss slik at agentene våre kan hjelpe til med individuelle omstendigheter.