Jeg kan ikke verifisere identiteten min

Hvis du venter på resultatet av verifiseringen, må du være klar over at det kan ta alt fra 10 minutter til over 24 timer før du hører fra oss. Hvis verifiseringen mislyktes, kan du prøve på nytt, men dobbeltsjekk i så fall først at bildene er tydelige, og at alle dokumentbilder er lesbare uten uklarheter eller gjenskinn.

Sørg for at du

• er over 18 år gammel
  • er bosatt i EØS, Australia, Canada, Singapore, Sveits eller USA
  • bruker et dokument som ikke er utløpt, skadet eller uleselig
  • Tar tydelige bilder med lesbare detaljer i dokumentet

På grunn av Brexit kan det hende at vi må be deg om å verifisere ID-en igjen før vi kan migrere kontoen din til vår europeiske enhet.

Hvis du har problemer med verifisering av ny ID, er det et par ting du må huske på:

• Sørg for at du har den nyeste versjonen av appen
  • For å starte prosedyren kan du enten trykke på varselet du mottar i appen, følge instruksjonene i e-posten vi har sendt deg, eller laste opp dokumentene ved å følge denne lenken
  • Hvis kameraet ditt ikke fungerer og du ikke kan ta bilder, bruker du en annen enhet. Dokumentene må sendes inn i appen.

Husk at du må sende inn dokumenter som bekrefter oppholdsretten din i landet, registrert på profilen din. Den europeiske enheten vår er juridisk forhindret fra å godta førerkort som gyldig legitimasjon.

Vi har forståelse for situasjonen mange av kundene våre for tiden befinner seg i på grunn av pandemien – derfor kan du alltid kontakte kundeserviceteamet vårt, som kan hjelpe med individuelle omstendigheter.