Hvordan verifiserer jeg identiteten min?

For å verifisere identiteten din, gå til startskjermen og trykk på Profil-ikonet øverst i venstre hjørne. Der velger du Personopplysninger og verifiserer identiteten din. Du må ta et bilde av gyldig offentlig utstedt foto-ID og et bilde av ansiktet ditt. Vi kan be om en kopi av din juridiske rett til å forbli i landet ditt (f.eks. visum). Her har du noen råd som sørger for at verifiseringen går problemfritt:

• Ta et tydelig bilde av identitetsdokumentet ditt, der alle detaljer er lesbare uten uklarheter.
  • Ta bildene et sted med godt lys.
  • Slå av blits for å unngå gjenskinn på dokumentene.
  • Sørg for at opplysningene på Revolut-profilen din samsvarer med opplysningene i det juridiske dokumentet.
  • Ikke ta bilde av et bilde.

På grunn av Brexit, må vi kanskje be deg om å verifisere ID-en på nytt før vi kan overføre kontoen din til vår europeiske enhet.

Husk at du må sende inn dokumenter som støtter din rett til å forbli i landet, registrert med profilen din. Vår europeiske enhet kan ikke juridisk godta et førerkort som en gyldig form for ID.

Ettersom vi har mange avventende dokumenter å sjekke, kan det ta litt tid før den nye verifiseringsstatusen din bekreftes (muligens flere dager). Dette vil ikke påvirke kontoen din på noen måte.

I visse land vil myndighetene automatisk utvide gyldigheten av enkelte dokumenter på grunn av covid-19. Hvis dette er ditt tilfelle og du ikke har mottatt noen melding om fullført verifisering, eller det er individuelle omstendigheter du må ta opp, kan du chatte med oss.