Jeg tror jeg har en duplikatkonto

Hvorfor kan jeg ikke ha to private Revolut-kontoer?

Du kan kun ha én privat Revolut-konto, som nevnt i del 4 i vilkårene våre.

Jeg er en bruker av Revolut for Business. Kan jeg ha én privat og én forretningskonto hos Revolut?

Ja, du har lov til å ha både en forretningskonto og en privat konto hos Revolut.

Hvordan opprettet jeg en duplikatkonto?

Vanligvis opprettes en duplikatkonto når du får et nytt telefonnummer. Dette kan være fordi du har flyttet til et annet land, mistet telefonen eller endret tjenesteleverandører. Når du får et nytt telefonnummer, bør du endre telefonnummeret som er registrert på kontoen din. Dette gjøres ved å gå til «Har du ikke tilgang til nummeret mer?» på skjermbildet for pålogging. Der følger du instruksjonene på skjermen for å endre telefonnummeret ditt til det nye.

Finn ut mer i denne #RevTip-videoen.

Jeg har flyttet til et annet land og fått et nytt telefonnummer. Hva gjør jeg med Revolut-kontoen min?

Gå til «Har du ikke tilgang til nummeret mer?» på skjermbildet for pålogging. Der følger du instruksjonene på skjermen for å endre telefonnummeret ditt til det nye.

Finn ut mer i denne #RevTip-videoen.

Hva kan jeg gjøre hvis duplikatkontoen min er merket for avslutning?

Hvis du har tilgang til kontoen som antas å være duplisert, oppgraderer du appen til nyeste versjon. Gå til Innstillinger i appen, trykk på «Avslutt kontoen» og følg instruksjonene.

Husk at vi er forpliktet til å oppbevare dataene dine i 6 år for å overholde lovbestemte krav, blant annet loven om forebygging av hvitvasking.

Hvordan vet dere hvilken konto som skal avsluttes?

Kontoavslutning baseres på den samlede aktiviteten på kontoen.