Jeg må verifisere finansieringskilden min

Hos Revolut tar vi sikkerheten din på alvor, og derfor må vi på et tidspunkt be deg om å bruke litt tid på å verifisere finansieringskilden din. Nøyaktig tidspunkt for verifiseringen varierer fra konto til konto. Sjekk nedenfor hvilke dokumenter du må laste opp, avhengig av kilden til midlene dine (sørg for at navn, datoer og alle dokumentopplysninger er klart leselige):

• Lønn: Hvis påfyllingen kom fra lønnen din, må du sende oss kopier av lønnsslippene dine for de siste tre månedene eller skattemeldingen din.
  • Sparepenger: For å verifisere sparepengene dine må vi vite hvordan du tjente pengene du har spart opp. Last opp en kontoutskrift som viser gjeldende saldo på sparekontoen din, og relevante dokumenter som viser kilden til sparepengene dine.
  • Salg av eiendom: Hvis du har solgt en eiendom og satt inn noe eller hele gevinsten på Revolut-kontoen din, må du sende oss en kopi av kjøpekontrakten for eiendommen eller et signert brev fra advokaten som håndterer eiendomssalget, en kontoutskrift som viser at salgsgevinsten ble kreditert kontoen din og en utskrift som viser at pengene ble overført til bankkontoen din (med mindre midlene er lagt inn for betaling rett inn på Revolut-kontoen din).
  • Kryptovaluta: For å bekrefte kryptovalutamidlene dine må vi vite hvordan du tjente pengene du hadde investert i kryptovaluta. Send oss de relevante dokumentene og kontoutskriftene som viser din nåværende kryptovalutasaldo og eventuelle innskudd/handler/uttak fra de siste tre månedene.
  • Lån: Hvis kilden til innskuddet er et lån, må du laste opp en bekreftet kopi av låneavtalen og en kontoutskrift som viser de mottatte midlene, samt gjeldende saldo.
  • Arv: Hvis du har arvet midler, ber vi deg laste opp skifteattesten, testamentet og en kontoutskrift som viser de mottatte midlene og den gjeldende saldoen din.

Vær oppmerksom på at du ved å godta &vilkårene våre har samtykket til å oppgi all nødvendig informasjon om finansieringskildene dine og alle andre aktiviteter knyttet til pengebevegelser på kontoen din. Du finner mer informasjon i bloggen vår her.

Hvordan verifiserer jeg inntektskilden min i Revolut-appen?

Gå til Konto-delen i appen vår, trykk på «Verifiser finansieringskilden din», eller klikk på tekstmeldingen du fikk på mobilen din.

Følg disse trinnene:

• Ved å klikke på fanen «Verifiser finansieringskilden din» får du se følgende melding – «VERIFISER INNTEKT» – Her må du velge hva som er inntektskilden din (f.eks. lønn/leie osv.) – Ikke vær bekymret dersom du har flere kilder – du kan legge til flere så snart du er ferdig med den første.
  • Etter å ha valgt din «inntektskilde» må du legge til hyppigheten som du mottar denne inntekten (f.eks. månedlig, daglig, årlig, osv.).
  • Sett inn beløpet du mottar i henhold til hyppigheten du har valgt.
  • Til slutt kan du legge til dokumentene som viser inntektskilden din. Les nøye gjennom beskrivelsen sik at du kan laste opp riktige dokumenter. Du må klikke på + og velge mellom bilde eller dokument – etter opplastingen klikker du «Bekreft», og følger instruksjonene på siden.
  • Hvis du har en annen inntektskilde – velg å legge til en «annen inntektskilde», ellers bare klikk på «Det var alt».