Telefonen min har blitt mistet eller stjålet

Revolut-kortet ditt vil fortsatt fungere selv uten smarttelefonen din. Du kan fremdeles utføre kortbetalinger, ta ut kontanter og fylle på kontoen via bankoverføring.

Vi anbefaler imidlertid at du laster ned Revolut-appen på den nye smarttelefonen din, angir telefonnummeret og velger «Jeg har ikke mottatt en kode ennå» for å snakke med en kundeserviceagent. Vi gir deg deretter en verifiseringskode, slik at du kan logge deg på kontoen din på den nye enheten.

Ikke opprett en duplikatkonto – bare ta kontakt med oss for å verifisere den nye enheten din.