Hvordan kan vi hjelpe deg?

Nedgradere planen min

Du kan når som helst sjekke startdatoen for abonnementet og nedgradere det i Revolut-appen. Gå til Profil-delen av appen og sjekk Prisplan.

Hvis du nedgraderer abonnementet ditt innen 14 dager etter oppgraderingen:

  • Hvis du har brukt en tjeneste som er eksklusiv for Plus (som oppført her), Premium (som oppført her) eller Metal (som oppført her), eller standardtjenester på et nivå over det som er tilgjengelig kostnadsfritt for standardbrukere, vil vi utstede en delvis refusjon basert på din bruk av disse tjenestene. Hvis du bestiller et fysisk Revolut-kort og nedgraderer ditt Plus-, Premium- eller Metal-medlemskap, vil ethvert kortgebyr eller ekspressleveringsgebyr trekkes fra din Revolut-konto før Plus-, Premium- eller Metal-gebyret refunderes.
  • Hvis du ikke har benyttet noen av tjenestene som tilbys under Plus, Premium eller Metal, blir det ikke trukket penger fra Revolut-kontoen din.

Hvis du nedgraderer utenfor perioden på 14 dager:

  • Hvis du har en årsplan, kansellerer vi den automatiske fornyingen din for neste år, forutsatt at du nedgraderer den minst én måned før tolvmånederskontrakten din utløper. Dette betyr at du kun kan bruke planen din til slutten av den første ettårige abonnementsperioden.
  • Hvis du har en månedsplan, har du mulighet til å avslutte den tidlig når som helst i løpet av de første ti månedene mot et pausegebyr på kr 72 for Plus, kr154 for Revolut Premium eller kr280 for Revolut Metal. Hvis du avslutter i ellevte måned, vil du motta abonnementet for resten av månedsplanen på tolv måneder siden du er innenfor oppsigelsestiden på én måned. Abonnementet ditt vil ikke bli fornyet automatisk for det neste året.

For månedsalternativet, når du nedgraderer planen og gebyret for tidlig oppsigelse endres, forblir kontoen din på Plus-, Premium- eller Metal-planen til slutten av den måneden.

For eksempel: du har oppgradert til Premium den 25. november og nedgradert planen den 12. mars. Selv om avslutningsgebyret for planen belastes samme dag som du ble nedgradert (den 12.) forblir kontoen din på Premium-planen frem til 25. mars.

Relaterte artikler