Hvordan kan vi hjelpe deg?

Avslutning av konto

Vi anbefaler at du ikke avslutter Revolut-kontoen din, da det kan ta litt tid å opprette en ny konto med samme mobilnummer. Revolut belaster deg ikke for å holde en standardkonto åpen som ikke er i bruk.

Hvis du likevel ønsker å avslutte kontoen, bør du oppgradere appen til nyeste versjon, gå til delen Innstillinger i appen, trykke på «Avslutt konto» og følge instruksjonene.

Husk at vi er forpliktet til å oppbevare dataene dine i 6 år for å overholde lovbestemte krav, blant annet loven om forebygging av hvitvasking.

Relaterte artikler