Hvordan veksler jeg penger?

Du kan veksle mellom AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, ISK, JPY, MAD, MXN, NOK, NZD, PLN, QAR, RON, RSD, RUB, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR i Kontoer-fanen ved å trykke på ... (ved siden av Sett inn penger) og deretter Veksle. Den øverste halvdelen av siden viser valutaen du vil veksle fra, og den nederste halvdelen viser valutaen du vil motta. Velg valutaer som du ønsker å veksle fra i rullegardinlisten.

Bare angi pengebeløpet du ønsker å veksle helt øverst, så vises beløpet du kommer til å motta i boksen nedenfor. Trykk på Veksle, så er det gjort – saldoen din blir oppdatert.

Hvis du trenger å bruke en annen valuta som du ikke kan holdes med Revolut, bruker du bare Revolut-kortet ditt til å betale med eller ta ut kontanter. Vi konverterer beløpet automatisk til den aktuelle valutaen.